Ірина Цибух загинула під час ротації за кілька днів до свого дня народження 

На фронті померла відома медсестра з добровільного батальйону “Госпітальєри”.

25-річна Ірина Цибух, відома під позивним “Чека”, загинула на Харківському напрямку 29 травня, за кілька днів до свого дня народження. Цю трагічну подію оголосили на сторінці “Госпітальєрів” у Facebook.

“Сьогодні важко повірити. Здається, що це сон. Вчора під час ротації на Харківському напрямку не стало нашої “Чеки” – медсестри Ірини Цибух. За кілька днів до свого дня народження. 01.06.1998-29.05.2024″, – йдеться у повідомленні батальйону.

Деталі про прощання з Цибух у батальйоні будуть оголошені пізніше.

Знайомі Ірини повідомили у соцмережах, що прощання відбудеться у Києві та у Львові.

“Прийти у вишиванках, ніяких штучних квітів. Донати сім’ям загиблих і батальйону Госпітальєрів. Одягайте світле. Вона так хотіла”, – пишуть вони.

Також читайте: У родині Світлани Тарабарової сталося горе

В одному зі своїх інтерв’ю Ірина казала, що “життя може закінчитись уже завтра, тому беззмістовно всім подобатись і “бути тихенькою”, коли саме ця “тихенькість” може привезти до найгіршого”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦