Окупанти тероризують Вовчанськ термобаричними боєприпасами та авіаударами

Російські загарбники продовжують жорстоко обстрілювати Вовчанськ на Харківщині, використовуючи термобаричні боєприпаси та авіаційні бомби.

Як повідомив речник ОСУВ “Хортиця” Назар Волошин, українські захисники контролюють більшу частину міста, але окупанти не полишають спроб прорвати оборону.

“Ворог поєднує наземні штурми з авіаційними ударами, щоб досягти успіху”, – зазначив Волошин. – “Також по Вовчанську завдають ударів термобаричними боєприпасами, знищуючи на своєму шляху забудову і цивільну інфраструктуру”.

Також читайте: Удар по аеродрому Луганського авіаучилища: з’явилися супутникові знімки

За його словами, окупанти використовують для атак не лише бронетехніку, але й легкоброньовану техніку, гольф-кари, баггі та кросові мотоцикли.

“Якщо загарбникам вдається прорватися до певної цілі, вони намагаються там закріпитися”, – пояснив Волошин. – “Якщо ж ні, то для них це “квиток в один кінець”: їх знищують наші військовослужбовці”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦