Принцеса Діана, перша дружина нинішнього короля Великої Британії Чарльза III, передбачила, що союз її чоловіка з Каміллою Паркер-Боулз буде дуже міцним.

Діана та Чарльз були одружені з 1981 до 1996 року, хоча фактично розійшлися в 1992-му. Принцеса добре знала, що її чоловік завжди кохав Каміллу, і не могла з цим нічого вдіяти. Про це пише express.co.uk.

Читайте також: Принц Гаррі звернувся до Кейт Міддлтон за допомогою

Королівська експертка Дженні Бонд, яка довгий час висвітлювала життя британської сім’ї, згадує пророчі слова Діани про Каміллу. Вона розповіла про розмову з принцесою, яка відбулася перед знаменитим інтерв’ю Діани програмі “Панорама” з Мартіном Баширом у 1995 році.

“Камілла пройшла неймовірний шлях, але це насправді проста історія кохання між двома людьми, які опинилися в складній ситуації”, – згадала Бонд слова Діани. – “Вона сказала, що розуміє, що Чарльз завжди кохатиме Каміллу і що будь-який його шлюб не буде таким міцним, як його стосунки з нею”.

Принцеса Діана

Діана описала Каміллу як “вірну, стриману і таку, що заслуговує на визнання”. Кореспондентка вважає, що ці слова Діани виявилися дуже точними. Адже Камілла стала для Чарльза опорою та підтримкою у найскладніші періоди його життя, зокрема під час боротьби з раком.

Нагадаємо, у рік платинового ювілею правління королева Єлизавета II висловила бажання, щоб після її смерті Камілла отримала титул королеви-консорта.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦