У Чернігові в приміщенні банку стався вибух 

У Чернігові стався вибух у приміщенні банку. Інцидент трапився вранці 6 травня в центрі міста, коли двоє чоловіків намагалися викрасти понад 5,5 мільйона гривень.

Поліціянти затримали підозрюваних у Запорізькій та Миколаївській областях під час спецоперації за участі бійців КОРД. Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Під час розслідування з’ясувалося, що вміст сховищ банку не був пошкоджений, але були ознаки невдалої спроби проникнення до депозитарію, де зберігалося понад 5,5 мільйонів гривень.

Також читайте: В Одесі розкрили багатомільйонну схему заробітку на ухилянтах 

Правоохоронці повідомили, що зловмисники проникли до банку шляхом демонтажу підлоги, використовуючи пожежу як прикриття. Вони викопали та зміцнили тунель під землею, який вів до підвального приміщення сусіднього багатоповерхового будинку, а також підготували отвір у стіні, що вів безпосередньо до сховища банку. Однак через вибух їхній план не був доведений до кінця.

Підозрюваними виявилися 40-річний та 42-річний мешканці Запорізької та Миколаївської областей. Вони раніше були судимі за розбійні напади та незаконне зберігання зброї.

За цей злочин їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦