“Запасний” принц Гаррі звернувся до принцеси Кейт Міддлтон за допомогою попри ворожнечу з британською королівською родиною.

Принцеса відмовилася допомагати йому і не стала миротворцем, як здебільшого робила до цього. Тому в Гаррі не вийшло налагодити стосунки з сім’єю через Кейт. Про це повідомляє видання express.co.uk.

Читайте також: Принц Гаррі хоче помиритися з батьком, але чого вимагає король Чарльз

Після того, як Гаррі та Меган Маркл відмовилися від королівських обов’язків і державного фінансування, їхні стосунки з родичами суттєво погіршилися. Пара дала низку інтерв’ю, в яких критикувала королівську родину Великої Британії, а в книзі Гаррі “Запасний” були неприємні відгуки про Кейт Міддлтон, королеву-консорта Каміллу, брата Вільяма та батька Чарльза.

Принц Гаррі і Меган Маркл

Відтоді Гаррі та Вільям майже не спілкувалися, а король Чарльз відмовився зустрітися з молодшим сином під час його нещодавнього візиту до Лондона. Принцеса Кейт також не захотіла допомагати Гаррі примиритися з родиною.

Королівський письменник Том Квін розповів The Mirror, що Гаррі намагався зв’язатися з Кейт. Вона висловила співчуття, але повністю підтримує свого чоловіка Вільяма і через власні проблеми зі здоров’ям не має наміру втручатися в конфлікт.

Коли Кейт оголосила про свою боротьбу з раком, Гаррі та Меган публічно підтримали її, побажавши здоров’я та зцілення. Вони також звернулися до неї приватно, але невідомо, чи відбулося спілкування.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦