Українська співачка Джамала народила третього сина і показала фото новонародженого малюка. Вона навіть розсекретила ім’я дитини.

Пологи у виконавиці відбулися 24 травня в одному зі столичних пологових будинків. Вона народила здорового хлопчика та поділилася радісною новиною в соцмережах. Джамала, яка має кримсько-татарське походження, та її чоловік Бекір Сулейманов назвали сина Алім-Сеїт Бекір.

Читайте також: У родині Світлани Тарабарової сталося горе

Син Джамали народився 3 кг та зростом 50 см. Зірка навіть показала маленькі ніжки.

“24.05.2024. Alim Seit-Bekir Oğlu Süleymanov. Мій третій маленький принц!”, – написала співачка і додала, що стане для синочка тінню у жаркий день, домом – у холод. Вона пообіцяла зігріти маля сонцем, світлими променями та вогнем.

Джамала втретє стала мамою

Різні зіркові колеги та прихильники співачки вже привітали її з такою щасливою подією, зокрема Юлія Саніна, Дар’я Коломієць, Альона Альона тощо.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦