Актор з серіалу “Надприродне” своєю активністю в Україні привертає увагу до розмінування земель 

Міша Коллінз, американський актор з українським корінням та зірка серіалу “Надприродне”, відвідав прифронтову зону в Україні. Разом із режисером Даріусом Мардером він провів день у Сумській області, виконуючи важливу місію.

Коллінз разом із підрозділами ДСНС побував на територіях, де відбувається гуманітарне розмінування, і на власні очі спостерігав за роботою саперів. Він також ознайомився з роботою водолазів та пошуковими собаками. Актор відвідав зруйновану російським дроном школу, побачивши наслідки злочинів РФ.

Коллінз активно висвітлював свою поїздку у соціальних мережах, щоб привернути увагу світу до війни в Україні та необхідності допомоги українцям.

Також читайте: Зірка Supernatural Коллінз знову приїхав до Києва: фото

Його публікації викликали істерику у росіян, які в коментарях повторювали пропагандистські наративи та обурювалися, що їхній кумир не підтримує агресію. Актор не звертав уваги на ці негативні реакції.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦