Оновлені Sea Baby з “Градами” показали результативність на Кінбурнській косі

Морські дрони “Sea Baby” Служби безпеки України (СБУ) отримали нове обладнання – реактивну систему залпового вогню “Град” і вже активно використовуються проти окупантів, повідомили у UNITED24.

Морські дрони “Sea Baby”, кошти на які збирали українці через платформу “UNITED24”, тепер оснащені системами “Град” і застосовуються для знищення ворожих сил. Недавно вночі “Sea Baby” спільно з Військово-Морськими силами України успішно завдали ударів по російських позиціях на Кінбурнській косі.

“Наш “Sea Baby” – це не просто дрон, а багатофункціональна платформа, яка постійно вдосконалюється. Наразі ми можемо підтвердити, що вони оснащені реактивною системою залпового вогню, і це технологічне рішення вже демонструє вражаючі результати”, – наголосив представник СБУ.

Також читайте: Кадирівці помічені у боях на харківському напрямку – ISW

Він також додав, що ворог може очікувати нові сюрпризи, оскільки СБУ продовжує працювати ефективно та вдосконалювати свої технології.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦