Вже у вихідні температура повітря більш стане схожою на літню

Вже з 16 травня в країні почалося потепління. Наталія Птуха, синоптик з “Укргідрометцентру”, у коментарі для “NV” розповіла про очікуване підвищення температури як у денний, так і у нічний час.

За прогнозами, вночі 17 травня температура становитиме +4-9°, а 18-го може піднятися до +12°. Протягом п’ятниці і суботи денна температура підніметься до близько +20°. За словами Птухи, такий температурний режим очікується і надалі, приблизно на тому ж рівні.

Травень - погода в Україні

“Ми спостерігаємо поступове підвищення температури. Не буде великої спеки, але такі низькі температури, як раніше, вже не повторяться”, – підкреслила вона.

Також читайте: Потужні вибухи на Сонці: як це загрожує жителям Землі

У Києві та області сьогодні вдень очікується +16°. В місті очікується без опадів. Завтра, 18 травня, нічна температура може опуститися до +11°, а денна підніметься до +18°.

“Хоча зараз ще не час розпочинати літній гардероб, але наприкінці тижня очікується трошки тепліша погода”, – додала Птуха.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦