Наталя Дзеньків вже сім років живе з коханим, з яким має “духовний зв’язок”

Співачка Lama розповіла про свої стосунки з чоловіком, який її молодший на 18 років

Співачка Lama (справжнє ім’я Наталя Дзеньків) поділилася фотографією зі своїм коханим, який є молодшим за неї на 18 років. Lama підкреслила, що для неї родина — це головне.

“Родина — моє все! Це спільне ядро з моїм коханим, де ми взаємно доповнюємо одне одного. У своїй сім’ї я завжди відчуваю захист, любов та підтримку. Це моя башта, яка додає мені сил”, – підкреслила співачка.

Зокрема, Lama розповіла про секрет успішних стосунків. Пара разом уже понад сім років, і їхня взаємна любов лише зміцнюється з часом. За словами артистки, вони мають глибокий духовний зв’язок, мають багато спільних інтересів та мрій.

Також читайте: Камалія неочікувано показалася з колишнім

“Наші щоденні ритуали свідчать про наш глибокий духовний зв’язок: ранок ми починаємо з медитації та розмов про духовні речі, а потім нас чекає чаювання та спокійні прогулянки з собаками. Вечорами ми насолоджуємося переглядом фільмів або серіалів, обговорюючи їх разом. Ми мріємо подорожувати разом і, наприклад, купити будинок на колесах для спонтанних подорожей”, – розповіла артистка.

Крім того, Lama розповіла, що її коханий працює у фінансовій сфері. Вона відзначила його здатність збалансувати роботу та особисте життя. Артистка впевнена, що разом вони здійснять всі свої мрії та плани.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦