Поки принцеса Кейт Міддлтон проходить лікування від раку, в королівській родині стурбувалися, хто може замінити її на публічних заходах влітку.

Виявилося, що принцеса Беатріс прийматиме більш активну роль у королівській сім’ї, щоб підтримати монархію у напружений період. Вона планує брати участь у кількох ключових подіях разом зі своєю родиною.

Читайте також: МЗС Британії: цей урок Захід так і не засвоїв після вторгнення Росії в Україну

Принцеса Беатріс може приєднатися до короля Чарльза під час державного візиту імператора Японії Нарухіто та імператриці Масако до Букінгемського палацу наступного місяця. Це буде важливим моментом у її королівській діяльності цього року.

Беатріс

З урахуванням обмеженої кількості членів королівської сім’ї, що активно працюють в цей час, участь Беатріс буде доречною. Передбачається, що король Чарльз також зацікавлений, щоб у королівську діяльність активно залучилася й інша його сестра – принцеса Євгенія.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦