Jerry Heil вразила шанувальників своєю новою композицією, яку вона могла виконати на “Євробаченні-2024” замість “Teresa & Maria”.

Дует alyona alyona та Jerry Heil повідомили, що мали можливість представити на конкурсі “Євробачення-2024” не тільки “Teresa & Maria”, а й іншу пісню.

Читайте також: Представницю Ізраїлю просто на сцені Євробачення освистала публіка

Перед початком конкурсу вони записали спільний трек під назвою “Подоляночка”. За словами Jerry Heil, вона написала частину тексту, а alyona alyona додала свій куплет. Однак, нарешті, їм довелося обрати між цими двома композиціями, і вони вибрали “Teresa & Maria”.

Попри це alyona alyona та Jerry Heil не планували залишити “Подоляночку” без уваги. Вони випустили цю пісню на стрімінгових платформах вже в ніч після фіналу “Євробачення-2024”, щоб поділитися несподіваною творчістю зі своїми прихильниками.

Тепер єврофани мають можливість послухати обидві композиції та визначитися, яка їм більше сподобалася. Jerry Heil вважає, що вони не помилилися, обравши “Teresa & Maria” для міжнародного конкурсу “Євробачення”, оскільки ця пісня дозволила їм створити неперевершену постановку на сцені.

“Подоляночку” також розглядали як можливий варіант для “Євробачення”. Ця пісня була написана Jerry Heil ще під час її навчання в Берклі, а потім вона дороблялася під час спільних сесій з alyona alyona. Проте під час вибору між “Teresa & Maria” та “Подоляночкою” вони вирішили обрати першу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦