У російському місті Бєлгород збільшилася кількість загиблих людей після руйнування під’їзду житлового будинку.

МНС РФ повідомило, що під час ночі 13 травня з-під завалів будинку вдалося витягти ще три тіла. Загалом кількість загиблих зросла до 15.

Читайте також: Успішне нічне полювання дронів СБУ на росії: де вибухало та палало

Рятувальники продовжують пошукову операцію, адже вважають, що ще можуть бути люди під уламками. Встановлено додаткове освітлення, а працівники МНС поливають вогнища, щоб уникнути загоряння.

Раніше місцева влада звинуватила ЗСУ, а Міноборони росії стверджує, що обвал будинку стався через уламок збитої української ракети “Точка-У”. Своєю чергою, Рада національної безпеки і оборони України вважає це провокацією зі сторони РФ.

Керівник Центру протидії дезінформації РНБО України, лейтенант Андрій Коваленко наголосив, що відео з камер не підтверджує обстріл будівлі, тому звинувачення російської влади не мають підстав. Він також вказав на можливість інформаційної провокації з боку росії, спрямованої на подальші удари по будинках українських міст.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦