Російська жінка Євгенія двічі вийшла заміж за братів-окупантів, яких ліквідували в Україні за два роки повномасштабної війни, і перетворилася на мільйонерку.

В одному з “православних” каналів РФ написали, що росіянка отримала виплати від російської влади за те, що її чоловіки успішно “задвухсотилися” на території України.

Читайте також: Екстрасенс передбачила “рік карми” для росії

Жінка отримала від росії 10 мільйонів рублів як компенсацію за смерть чоловіків. Цікаво, що обидва окупанти були рідними братами.

Перший чоловік росіянки, окупант Віталій, був ліквідований під Херсоном 2022 року. Євгенія горювала та сумувала недовго, оскільки після отримання першої компенсації вийшла заміж за його брата Леоніда.

Не встигли вони довго прожити разом, як і Леонід пішов воювати проти українців і 2024 року помер під Авдіївкою Донецької області. За нього жінка також отримала грошові виплати.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦