Уже найближчим часом запровадять електронний запис для відвідування ТЦК.

Військовозобов’язані українці незабаром зможуть позбутися величезних черг до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). 

Міністерство оборони України планує запровадити електронний запис для відвідування ТЦК, що значно спростить та пришвидшить процес оновлення облікових даних.

Про це повідомила заступниця голови Міноборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

“Я думаю, що найближчим часом зможемо розгорнути електронну чергу для відвідування ТЦК та СП. Думаю, що зробимо це достатньо швидко. Принаймні, команда Міністерства оборони вже працює над цим”, – підкреслила вона.

За словами Черногоренко, електронна черга допоможе вирішити проблему з великими чергами, які утворилися в ТЦК та СП після ухвалення мобілізаційного закону. Цей закон зобов’язав військовозобов’язаних оновити свої дані, що призвело до значного навантаження на центри комплектування.

Також читайте: Військовий облік: як оновити дані в ТЦК українцям, які за кордоном

“Електронний запис дозволить людям записатися на зручний для них час та уникнути довгого очікування в чергах”, – пояснила заступниця міністра.

Вона також додала, що впровадження електронної черги відбудеться поетапно. Спочатку буде запущена система запису, а потім, після консультацій з ТЦК та СП, буде запроваджено й інші онлайн-сервіси.

“Ми будемо реагувати і виправляти цю ситуацію дуже швидко”, – запевнила Катерина Черногоренко.

Очікується, що електронна черга до ТЦК запрацює вже найближчим часом. Це стане значним полегшенням для тисяч українців, які змушені оновлювати свої облікові дані.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦