Частина зброї від США вже прибула до України, інша – ще в дорозі

На слуханнях у Комітеті з питань збройних сил Палати представників США глава Пентагону Ллойд Остін підтвердив, що Сполучені Штати планують передати Україні максимально можливу кількість далекобійних ракет ATACMS.

Це твердження прозвучало у відповідь на запитання, чи буде надана Україні додаткова зброя ATACMS, окрім тієї, що вже включена до нещодавно затвердженого пакета допомоги на суму понад 60 мільярдів доларів.

“США нададуть стільки можливостей, скільки зможуть”, – чітко заявив Остін.

Також читайте: Боєць Азову відповів, коли закінчиться війна в Україні

Важливо зазначити, що, за словами українського депутата Романа Костенка, частина зброї, наданої США, вже прибула до України, а решта знаходиться в дорозі.

Ця заява з боку Пентагону є черговим свідченням непохитної підтримки США України у її боротьбі проти російської агресії. Надання далекобійних ракет ATACMS дозволить українським військам більш ефективно вражати цілі на значно більшій відстані, що може суттєво змінити хід війни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦