Борис Васильєв був проректором з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності МГУ  

 29 квітня внаслідок жорстокого обстрілу Одеси російськими військами загинув Борис Васильєв, проректор Міжнародного гуманітарного університету з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності. Це трагічна втрата не лише для його рідних та близьких, але й для всієї академічної спільноти України.

“Вчора, 29 квітня, внаслідок ворожого обстрілу Одеси загинув наш дорогий колега, проректор з навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності Міжнародного гуманітарного університету Борис Володимирович Васильєв”, – повідомили в МГУ.

Борис Васильєв був не просто талановитим керівником, він був щирою, доброю та надійною людиною, яка завжди готова була прийти на допомогу. Його знали і любили всі, хто мав щастя з ним спілкуватися.

Також читайте: Братчук про удар по одеському палацу Гарі Поттера: там було багато дітей

“Смерть Бориса Володимировича — це непоправна втрата для нашого університету”, – пишуть користувачі соцмереж під постом МГУ про смерть Васильєва.  

“Борис Васильєв був одним з найкращих фахівців у своїй галузі, він багато зробив для розвитку нашого університету і завжди ставив інтереси студентів на перше місце”, – йдеться у коментарях під дописом.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦