Українська виконавиця alyona alyona, яка разом з Jerry Heil представлятиме Україну на “Євробаченні-2024”, втратила голос.

Артистка у своєму Instagram розповіла, що перед репетицією у шведському місці Мальме стався неприємний випадок.

Читайте також: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці

Після прибуття до шведського міста Мальме та проведення першої репетиції артистки почали зітхати з полегшенням. Однак перед прогоном номера виникла неприємна ситуація. alyona alyona поділилася, що втратила свій голос. Стрес та тривала дорога сильно вплинули на стан виконавиці, і її голос став охриплим.

“Я захрипла. Чи вірите ви в психосоматику? У те, що на нервовому підґрунті організм може щось робити таке, чого дуже сильно ви боїтеся, щоб він це робив?” – поділилася артистка зі своїми шанувальниками.

alyona alyona

Попри проблеми з голосом, alyona alyona та Jerry Heil успішно провели першу репетицію свого виступу на “Євробаченні-2024”. Артисти вже поділилися першими фото, на яких можна побачити їхні образи.

Зауважимо, що “Євробачення-2024” відбудеться вже через тиждень. 7 травня alyona alyona та Jerry Heil будуть змагатися за право виступити в грандіозному фіналі конкурсу. Чи зможуть вони зачарувати серця єврофанів піснею “Teresa & Maria” – дивіться разом з редакцією сайту ТСН.ua. Ми уважно слідкуватимемо за подіями на конкурсі, надаватимемо текстову онлайн-трансляцію і першими повідомлятимемо про найцікавіші моменти та ім’я переможця.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦