Американський Сенатор-республіканець Джей Ді Венс виступає проти допомоги України.

Як пише “Голос Америки”, сенатор Ліндсі Грем закликав свого колегу з Республіканської партії Джея Ді Венса прийняти своєрідний виклик – поїхати до України, аби той міг особисто зустрітися з людьми та військовими.

Читайте також: Комітет розвідки США закликав Конгрес негайно схвалити допомогу Україні

Ліндсі Грем на питання про погляди однопартійця Венса, який виступає проти фінансової та військової підтримки України, той відповів: “Припиняйте говорити про речі, яких не знаєте, поки ви туди не поїдете”.

Сенатор Ліндсі Грем

Оскільки Венс систематично проти допомоги українцям та заявляє, що Україна та її партнери з країн Заходу не можуть покрити потреби у військових та снарядах. Тому Грем кинув виклик Венсу: останній має поїхати в Україну особисто, поспілкуватися з військовими, з людьми та після цього сказати свою думку. Команда Грема їде знову і запропонувала однопартійцю приєднатися.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦