Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) відзначають, що російські військові можуть посилити теперішні наступальні операції та обстріли України.

В Інституті переконані, що українські війська можуть зупинити наступ російських окупантів, якщо отримають швидку допомогу від Сполучених Штатів Америки.

Читайте також: Нідерланди запропонували викупити Patriot для України

Вони проаналізували можливість активізації російських окупантів, які можуть скористатися “вікном” до прибуття військової допомоги для України. Таку заяву зробив голова комітету з розвідки Сенату США Марк Ворнер щодо можливості доставки американської військової допомоги, включно з ракетами ATACMS, до кінця наступного тижня.

Президент України Володимир Зеленський також підкреслив, що швидке надходження американської допомоги може допомогти стабілізувати фронт і перехопити ініціативу.

Аналітики ISW визначають, що хоча українські війська можуть зазнати невдач через очікування безпекової допомоги від США, але нова допомога може допомогти зупинити наступ російських військ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦