Відповідну заяву оприлюднили голова Комітету конгресмен-республіканець Майк Тернер та конгресмен-демократ Джим Гаймс

Члени Комітету з питань розвідки Палати представників США, а також лідери республіканської партії в Палаті закликали негайно надати Україні військову допомогу. Їхні заклики прозвучали після секретного брифінгу щодо поточної ситуації в Україні, пише Голос Америки.

Голова Комітету з питань розвідки Майк Тернер (республіканець) та високопоставлений член комітету Джим Гаймс (демократ) заявили: “Сполучені Штати повинні негайно надати Україні військову допомогу. Наш комітет був поінформований про критичну необхідність такої допомоги цього тижня. Ми не можемо зволікати, адже ситуація в Україні стає дедалі небезпечнішою”.

Mike Turner/Drew Angerer/Getty Images

Лідери республіканської партії в Палаті також висловили свою підтримку негайному наданню допомоги Україні. Вони закликали Конгрес схвалити законопроєкт, який передбачає виділення коштів для України, до кінця цього тижня.

Також читайте: У США відбулося зрушення щодо допомоги Україні

Конгресмен Майк Роджерс (республіканець), голова Комітету з питань збройних сил, наголосив: “Немає часу на зволікання, коли йдеться про нашу національну безпеку. Ми повинні надати Україні цю допомогу негайно, щоб допомогти їй протистояти агресії Путіна”.

Конгресмен Майкл Маккол (республіканець), голова Комітету у закордонних справах, додав: “Сполучені Штати мають чітко дати зрозуміти, що ми підтримуємо Україну в цій боротьбі. Надання військової допомоги – це найкращий спосіб зробити це”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦