Завдяки простому тесту дізнаєтеся багато нового про себе

Вже давно смартфони стали невіддільною частиною нашого життя. Ми використовуємо їх для спілкування, роботи, розваг та багато чого іншого.

Цікаво, що те, як ми тримаємо телефон, може багато розповісти про нашу особистість. Цей короткий тест допоможе вам краще себе пізнати.

Візьміть свій телефон до руки так, як ви зазвичай його тримаєте.

Також читайте: Чого вам не вистачає в житті для щастя: пройдіть швидкий тест

1. Тримаєте телефон однією рукою, використовуючи великий палець тієї ж руки:

Ви – людина, яка любить пригоди, сповнена оптимізму та впевненості в собі. Ви не боїтесь ризикувати та завжди готові до нових викликів. Швидко приймаєте рішення і не зациклюєтеся на дрібницях. Вас можуть вважати трохи імпульсивними, але ви завжди щирі та відкриті.

2. Тримаєте телефон обома руками, використовуючи лише один великий палець:

Ви – обережна та розважлива людина, яка не поспішає з рішеннями і завжди зважує всі “за” і “проти”. Ви володієте гострою інтуїцією та легко розумієте людей. Ви – надійний друг і завжди готові прийти на допомогу.

3. Тримаєте телефон обома руками, використовуючи обидва великі пальці:

Ви – енергійна та активна людина. Ви завжди в русі і не можете сидіти на місці. Ви швидко навчаєтесь і легко адаптуєтесь до нових умов. Ви – душа компанії і завжди готові розвеселити оточення.

4. Тримаєте телефон однією рукою, використовуючи вказівний палець іншої руки:

Ви – розумна та аналітична людина. Мислите чітко та логічно. Ви – незалежна особистість і не любите, коли вам нав’язують свою думку. Ви – вірний друг і завжди можете покластися на свою слово.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦