Датоване 1913 роком послання містило дивні речі, які туди вклала дитина

 Під час ремонту будинку в Гранд-Репідс, штат Мічиган, чоловік натрапив на незвичайну знахідку – капсулу часу, датовану 1913 роком. Відкривши її, він виявив колекцію предметів, які викликають більше запитань, ніж відповідей.

Вміст капсули, ймовірно, належить дитині, адже серед знахідок – рукописний лист з малюнком, газета “Джерело для молоді” від 8 листопада 1913 року, листівка з зображенням двох дітей та написом “З найкращими побажаннями від Джуліуса А Фрідріха, генерального музичного дилера”.

Але це не все! Чоловік також знайшов картку, ймовірно, з настільної гри, з написом “Удачі. Панчоха навиворіт”, зображення Ісуса Христа, доміно, маленьку іграшкову сковорідку, мармур, дві палички і саморобне піаніно для великого пальця.

Також читайте: Доля і характер: як впливає перша літера імені на особистість

“Підрядники знайшли капсулу часу в моїх стінах”, – поділився своїм відкриттям чоловік на Reddit. “Район Герітейдж Гілл. Я роблю ремонт і знайшов дитячу капсулу часу, заховану в моїх стінах. Разом з декількома дрібничками і газетою 1913 року я знайшов цю листівку. Схоже, вона з якоїсь гри. Хтось впізнає її?”

Користувачі Reddit активно обговорюють знахідку. Дехто вважає, що картку з написом “Удачі” можна ідентифікувати як частину гри “Гра в удачу” від Мілтона Бредлі, опублікованої близько 1890 року. Інші пропонують зв’язатися з музеєм, щоб передати їм капсулу часу або дізнатися більше про її походження.

Ця незвичайна знахідка – це не просто колекція старих предметів, а й вікно в минуле, яке дає можливість зазирнути в життя людей 111 років тому. Її дослідження може допомогти краще зрозуміти історію та культуру того часу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦