Продюсерка “20 днів у Маріуполі” розповіла, чи всі герої стрічки вижили і як шукала з ними зв’язок.

Василина Степаненко в інтерв’ю Марічці Падалко пояснила, що знімальній групі вдалося знайти майже усіх героїв. Тепер вони підтримують зв’язок, стежать за їхнім життям.

Читайте також: Боротьба за виживання: що відбувається в окупованій Авдіївці

За словами Степаненко, тяжкі історії героїв, які можна побачити у фільмі, не закінчують, оскільки після пережитого в Маріуполі їм потрібно жити з тягарем на серці, з відчуттям втрати близьких людей.

20 днів у Маріуполі - Василина Степаненко

Продюсерка не знає, як живуть далі деякі герої фільму. Команда може постійно дізнаватися про них, оскільки на покази у різних країнах приходять жителі окупованого Маріуполя. Степаненко каже, що вони часто підходять та розповідають про долю когось з героїв.

На показі у Франції одна глядачка розповіла, що впізнала у “20 днів у Маріуполі” жінку, яка її вивезла з міста, врятувавши. Також нині лікується у США хлопець, який опинився під завалами пожежної станції. Тоді він був у тяжкому стані.

Також продюсерка розповіла про героїню стрічки Маріанну, яка стала проросійською. Йдеться про жінку, яка була у маріупольському пологовому будинку під час бомбардування. Василина стверджує, що не знає, як склалася її доля.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦