Причина смерті ще не встановлена, однак батьки вважають, що дитина могла отруїтися

У Дніпрі трагічно загинув шестирічний хлопчик після вживання полуниці. Інцидент стався 11 квітня у Дніпропетровській обласній дитячій лікарні. 

За даними видання “Інформатор Дніпро”, 6-річний хлопчик з’їв полуницю у вівторок, 9 квітня.

Після вживання полуниці у хлопчика почалися серйозні проблеми зі здоров’ям. Він почав скаржитися на діарею, болі у животі, підвищену температуру та висип. Стан хлопчика загострився, і йому діагностували поліорганну недостатність та шоковий стан.

Також читайте: Смерть малолітньої дитини після видалення зубів у Львові: висновок комісії

Хлопчика швидко доставили до лікарні у Павлограді, а потім перевезли до медичного закладу в Дніпро. Попри намагання медичного персоналу, дитину не врятували. Вранці 11 квітня вона померла.

Наразі причини та обставини смерті залишаються невідомими, проте батьки хлопчика вважають, що його смерть може бути пов’язана з отруєнням. Детальніші обставини трагічного інциденту очікуються внаслідок подальших розслідувань.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦