У виборчому штабі заявили, що кандидат у президенти не контактував президентом України 

У відповідь на запрошення президента України Володимира Зеленського відвідати Україну, колишній президент США Дональд Трамп заявив, що йому було б “не доцільно” здійснювати такий візит під час передвиборчих перегонів у США.

Представники виборчого штабу Трампа наголосили, що він не контактував з Зеленським, і заявили, що “від Зеленського не було жодного зв’язку”. Вони також пояснили, що Трамп не вважає за доцільне здійснювати подібні візити, оскільки він не є головнокомандувачем.

Також читайте: Коли в США схвалять пакет допомоги для України

Кандидати у президенти США часто відвідують інші країни під час передвиборчої кампанії для покращення свого рейтингу. Наприклад, Трамп у 2016 році відвідав Мексику, де зустрівся з керівництвом країни.

Нагадаємо, раніше Зеленський висловлював повагу до Трампа як до лідера, з яким він прагне побудувати конструктивне партнерство. Також повідомлялося, що голова МЗС Великої Британії не зміг переконати Трампа у важливості дозволити Палаті представників проголосувати за допомогу Україні в розмірі 60 млрд доларів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦