В автомобільній аварії у Рівненській області загинули двоє дітей із багатодітної родини та їхня бабуся.

У Нацполіції повідомили, що у ніч на 6 квітня водій Volkswagen Golf виїхав на “зустрічку” і наштрикнувся на відбійник. Металева огорожа наскрізь пройшла від лобового скла до задньої частини авто.

На місці ДТП загинув 20-річний хлопець Віталій Мичак та його 67-річна бабуся. У тяжкому стані до лікарні госпіталізували 19-річну сестру Ілону, але вона за кілька днів померла.

Читайте також: Що відомо про підлітка, якого вбив п’яний співробітник УДО у Києві

Бабуся поїхала з онуком, оскільки не хотіла, щоб він сам їхав за кермом серед ночі зустрічати сестру, яка їхала з навчання в Житомирі. Вони її забрали та рушили у напрямку дому. Проте, приблизно о 2:30 сталася страшна подія.

Покійна Ілона Мичак, яка навчалася у Житомирському університеті імені Івана Франка, залишиться в пам’яті своїх знайомих як людина, яка починала своє життя з повним натхненням та щиросердністю. Поліція продовжує розслідування цієї події, щоб встановити всі обставини аварії.

Внаслідок наїзду на металевий відбійник на місці ДТП померли бабуся Лідія та Віталій. Ілона дістала серйозні травми та переломи. Лікарям не вдалося врятувати її.

Місцеві жителі розповідають, що Віталік та Ілона з багатодітної родини, де були найстаршими. У їхніх батька Сергія та матері Оксани було 11 рідних дітей.

Ця трагедія – не перша у сім’ї, яка вже раніше втратила молодшого сина, який втопився у водоймі. Сусіди описують сім’ю як працьовиту, дружню та віруючу, яка завжди присвячувала час господарським справам.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦