Колишній директор ЦРУ Джон Бреннан зробив гучну заяву щодо кандидата в президенти США Дональда Трампа.

The Hill пише, що Бреннан назвав Трампа “некомпетентним” та “некваліфікованим” у справах щодо національної безпеки.

Читайте також: У Трампа відповіли на запрошення Зеленського відвідати Україну

За словами Бреннана, Трамп може дати президенту РФ владіміру путіну “зелене світло” на поглинання України та й загалом всієї Європи.

Ексдиректор ЦРУ заявив, що Трамп не вірив у 2017 році, що служба знає про російське втручання у вибори в США. Тоді Бреннан зустрічався з політиком перед його інавгурацією.

“Він не був кваліфікований тоді, і він некваліфікований сьогодні”, – наголосив посадовець, додавши, що Трамп не розумів важливості відносин з іноземними союзниками та партнерами, зокрема трансатлантичних відносин і НАТО.

Трамп

Бреннан також висловив стурбованість тим, що Трамп не підтримував Україну у війні з росією, що могло б підштовхнути президента путіна до агресії. Ці заяви є частиною тривалої критики Бреннана щодо Трампа, яку він почав ще у 2020 році, намірившись ігнорувати Трампа і залишити його долю судовій системі та історії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦