Збірна України вчетверте поспіль зіграє на чемпіонаті Європи з футболу

Влітку 2024 року збірна України вчетверте поспіль візьме участь у чемпіонаті Європи з футболу. Цього разу континентальна першість відбудеться в Німеччині, а українська команда виступатиме у групі Е.

Суперники України:

Бельгія: “Червоні дияволи” – один з фаворитів турніру, який посідає перше місце у світовому рейтингу ФІФА. Збірні України та Бельгії ще жодного разу не зустрічалися.

Румунія: Суперник, з яким українці вже грали 10 разів. У 5 зустрічах перемогу здобула Україна, 3 рази зіграли внічию і 2 рази поступилися.

Словаччина: З цією командою Україна грала 7 разів. 4 рази перемогу здобула Україна, 2 рази зіграли внічию і 1 раз поступилися.

Також читайте: Колишній воротар збірної України перейшов до московського Спартака

Календар матчів:

  • 17 червня, 16:00: Румунія – Україна (Мюнхен)
  • 21 червня, 16:00: Словаччина – Україна (Дюссельдорф)
  • 26 червня, 19:00: Україна – Бельгія (Штутгарт)

Шанси на вихід з групи:

До плей-оф Євро-2024 точно вийдуть дві найсильніші команди групи Е. Також до 1/8 фіналу потраплять чотири найкращі збірні, які посіли треті місця у своїх квартетах. Саме так українцям вдалося пробитися до стадії на виліт на Євро-2020.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦