Хлопець отримав поранення горл, через що помер за лічені хвилини

 Трагедія сталася в Києві у неділю, 7 квітня, коли п’яний співробітник Управління державної охорони, Артем Косов, штовхнув 16-річного підлітка Максима Матерухіна у павільйоні верхньої станції фунікулера. Внаслідок цього Максим отримав смертельні травми та помер на місці.

За даними поліції, конфлікт між п’яним Косовим та Матерухіном виник у вагоні фунікулера під час підйому через обговорення теми військової служби. Після виходу з вагона Косов напав на Максима, штовхнувши його на сходи, що спричинило трагічні наслідки.

Максим Матерухін був учнем 10 класу школи №36 у Києві та активно захоплювався футболом. Згідно з повідомленнями, у нього був дуже сильний зв’язок з молодшим братом, 10-річним Данилом, та він був активним учасником спортивних заходів.

Також читайте: Резонансне вбивство у київському фунікулері: як все сталось

Управління державної охорони заявило, що надасть усю необхідну допомогу правоохоронним органам та сприятиме у проведенні розслідування. ДБР відкрило кримінальне провадження, а Косову загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі за умисне вбивство.

Друзі та родичі Максима зголошують про своє співчуття та висловлюють надію на справедливе розслідування цієї трагедії, яка вразила всю спільноту.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦