Фахівці пояснили, де не можна купувати бензин

На деяких АЗС в Україні водіям ризикують залити фальсифіковане пальне, яке може серйозно пошкодити їхні автівки. Найбільше ризикують заправитися контрафактом ті, хто їздить на невеликі АЗС далеко від великих міст.

Нещодавно правоохоронці викрили дві масштабні схеми з продажу фальсифікованого пального:

Мережа з 8 АЗС у Києві та передмісті: працювали без касових апаратів, не мали жодних дозвільних документів та сертифікатів якості. Вилучено близько 15 000 літрів контрафактного пального.

Підпільне виробництво у Києві: фальсифікували дизпаливо та бензин марок А-95 та А-92. Вилучено близько 7 тонн контрафактного пального.

Також читайте: Графіки відключення світла знову запровадили в Україні

Щоб не заправитися “бодягою”, експерти радять заправлятися на великих АЗС з перевіреною репутацією. Звертати увагу на ціну: занадто дешеве пальне може бути фальсифікованим. Фальсифікат може бути каламутним або мати неприємний запах.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦