Історія Могилевської – це лише один із прикладів того, як війна руйнує життя дітей

Зі сльозами на очах співачка та акторка Наталія Могилевська розповіла про жахливі переживання своїх доньок під час війни, наголошуючи на тому, як конфлікти руйнують життя дітей.

В інтерв’ю для шоу “Пісня мого життя”, Могилевська розповіла про те, як її 10-річна донька стала мамою для її 1,5-річної сестрички, беручи на себе велику відповідальність та рятування її життя під час важких часів.

“Моя старша донька стала мамою для моєї молодшої. Вона взяла на себе всю цю відповідальність і рятувала її життя, коли вони опинилися в небезпеці та голодували”, – розповіла Могилевська.

Також читайте: Пугачова і Галкін відповіли на відеозвернення 3-річної українки

Зараз співачка разом з коханим роблять все можливе, щоб повернути старшій донечці дитинство та забезпечити їй почуття безпеки та захищеності. За два роки їм вдалося створити умови, де діти розуміють, що їх люблять та піклуються про них, попри труднощі минулого.

“Ці два роки дали нам можливість побачити, як з дітей, які пережили важкі моменти, виростають щасливі та люблячі особистості, і я завжди буду їх любити незалежно від усіх обставин”, – підкреслила Могилевська.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦