Російська співачка Алла Пугачова зі своїм чоловіком-гумористом Максимом Галкіним відповіли 3-річній україночці, яка записала для них відеозвернення.

Алла Борисівна та її чоловік побачили ролик Надійки, який опубліковано в Instagram @nadin202121, та відреагували.

Читайте також: Максим Галкін показав свій урожай в Ізраїлі й висміяв росіян

Як відомо, зіркове подружжя виїхало до Ізраїлю, засудило війну РФ проти України та стало на бік українців. Алла та Максим звернули увагу на допис Надійки, де та дякує їхній сім’ї за чітку позицію та передає вітання. Відео з дівчинкою опублікувала мама маленької Надії. Фотоблог родини вже зібрав понад 200 тисяч фоловерів.

“Мільйони, мільйони рожевих троянд я дарую тобі. Алло Борисівно, дякую, що ви з нами. І я вас дуже-дуже люблю, мої українські підписники. І Максиму, Гаррі та Лізі також вітання і любов”, – сказала у відео Надійка.

Також під публікацією Алла Борисівна написала чуттєвий коментар: “Душею й серцем з тобою”. Галкіна також зворушило відео і він написав українською: “Дай бог тобі щастя, сонечко”.

Надійка

Зауважимо, що Пугачова та Галкін регулярно ставлять лайки під відео Надійки. Нещодавно примадонна відреагувала на те, як дівчинка готує картоплю з салом.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦