Світ сколихнула трагічна смерть двох українських біженок та викрадення новонародженої дитини.

Поліція затримала росіянку разом з чоловіком під підозрою у смерті 27-річної українки Маргарити, її матері Марини та доньки Мії. Про це розповіли на шоу “Говорить вся країна”.

Після зникнення безвісти родини українців з табору для біженців у Німеччині, їх тіла були знайдені — спочатку тіло Маргарити було виявлене на березі річки Рейн, а пізніше, у місцевому озері, виявлено тіло її матері. Їх вбили, а на тілах знайшли сліди насильства.

Читайте також: Убивство 17-річного українця в Німеччині: подробиці трагедії

Пошуки новонародженої дитини тривали довго, але зараз вона перебуває під опікою центру у справах молоді. Маленька Мія була у росіянки та її чоловіка. Це вдалося встановити завдяки опитуванню осіб, з якими контактувала Маргарита. Так і вийшли на 43-річну росіянку та її 44-річного чоловіка-німця. Дівчинка була жива та неушкоджена.

Слідство оголосило попередню версію, за якою підозрювані вбили жінок, щоб забрати собі дитину.

У групах допомоги біженцям знайшли повідомлення, де Маргарита шукала допомоги. Вона не спілкувалася з ексчоловіком, з яким розвелася, і цікавилася, як оформити документи на дитину. Тут вона познайомилася з Інною, коли Мії було тільки 2 тижні. Акаунти жінки у соцмережах після інциденту раптово зникли.

Подруга загиблої жінки з табору для біженців розповіла, що ще задовго до вбивства Маргарити помітила дивне ставлення росіянки. Коли дитині українки не було ще і місяця, вони разом поїхали у Францію. Після цього Маргарита розповіла, що Інна їй розповідала, що нібито згідно із законодавством Німеччини, водії не можуть доливати масло в авто, тому вона завезла її з дитиною до лісу, де нібито доливала масло. Вони там довго перебували, Мія плакала.

Жахливе вбивство українських біженок у Німеччині

Експерт Сергій Старенький каже, що це могла бути перша спроба замаху на життя Маргарити. Тоді в новонародженої ще не було документів, а вони були в іншій країні. При цьому росіянка зупинялася у відлюдному місці під вигаданим приводом. Не виключено, що Інна чекала на спільників, але щось не склалося.

Також слідчі кажуть, що Інна та її чоловік фінансували життя жінок-біженок, їхні подорожі, походи по ресторанах. Пізніше вона запропонувала Маргариті підписати документи нібито про опіку. Остання довірилася і зробила так.

Інша подруга каже, що ексчоловік Маргарити – вірмен, який мешкає у Словаччині, але має українське коріння. Коли дізнався про вагітність, просто зник попри обіцянки підтримувати.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦