3-тя ОШБр шукає бійців, проте не всі можуть потрапити до бригади.

Керівник рекрутингового центру 3-ї ОШБр у місті Львів з позивним “Лакі” в інтерв’ю Radio NV розповів, що декому вони відмовляють у службі, оскільки набір добровільний.

Читайте також: Батько на росії, син в ЗСУ: родина зрадників зливала ворогу позиції Сил оборони

За його словами, рекрутинговий центр 3-ї ОШБр працює щодня у Львові, Києві та Дніпрі від 10 ранку по 17:00. Обідів та перерв немає. Туди приходять різні люди: ті, хто хоче просто дізнатися інформацію, проконсультуватися, або ж потенційні рекрути вже на співбесіду.

У центрі не роздають повістки, адже це не Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Люди приходять добровільно і можуть піти теж добровільно.

Третя штурмова набирає людей, але треба пройти тест

Перед тим, як прийти, людина має заповнити анкету на офіційному сайті бригади. Після цього їй телефонує представник рекрутингову центру, призначає співбесіду, де вже дізнаються потрібні дані про потенційного бійця. Обов’язково людина має пройти фізичний тест. Якщо все успішно, то відбувається офіційне оформлення. Боєць може вибрати, чи піти служити за контрактом, або ж за мобілізацією.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦