На фронті “задвохсотили” російського бойового медика “Кобзона”, який “мотивував” поранених окупантів.

Журналіст Юрій Бутусов розповів, що ворожі медики намагаються “мотивувати” поранених солдатів, щоб ті трималися за своєї нікчемне життя. Одним з таких став лікар “Кобзон”, але його вже ліквідували.

Читайте також: Окупанти збільшили кількість штурмів: в ISW пояснили тактику ворога

На відео у солдата-окупанта відірвана кінцівка і він втрачає кров, через що не може йти. Бойовий медик каже, що йому сумно, а якщо не вдається йти – можна повзти. Він знеболив та побажав кріпитися, бо няньчитися немає кому. Ось така ось мотивація для поранених окупантів.

Проте солдат РФ став блідим і почав втрачати свідомість, але медик запевняв його, що крові він втратив не так багато. “Кобзон” радив йому говорити, але не спати. Ще турбота лікаря проявлялась у тому, що той запропонував пораненому цигарку.

“Дивись, помиратимеш, виповзи, будь ласка, на вулицю, добре? Я все, що міг тобі зробити, я зробив. То що, жити будеш, Петю? Я з тобою посиджу хвилин 10, потім проведу і підеш”, – на завершення “прийому” сказав лікар.

За словами окупантів, що цього солдата все ж врятували, а ось сам “Кобзон” став 200-тим.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦