У росії продовжують поширювати заяви про знищення українських міст.

Журналіст Денис Казанський розповів, що сьогодні російська пропаганда відкрито називає усіх жителів України ворогами, а не “братами”, як раніше. А ворогів, за словами росіян, шкодувати не варто.

Читайте також: Жителі Бєлгорода скаржаться на байдужість Москви – перехоплення

Нелюдська ненависть в російських окупантів найбільше спостерігається до жителів сходу та півдня, де налічується найбільше російськомовного населення. А саме це Донбас, Одеса, Харків…

Нещодавно російські патріоти на ТБ поговорили про доцільність знищення України. Нібито всі проросійські громадяни вже виїхали до РФ, тому всіх інших можна знищувати.

“А не має бут ілюзій. 48 годин. Усім залишити Харків. І поквартально зносити до бісової матері”, – заявив “рупор Кремля” Володимир Соловйов. Він додав, що треба менше розмов, а більше сміливих дій щодо вбивства українців, бо вони вже нібито не люди.

Соловйов

Така ж думка пропагандистів щодо інших українських міст, зокрема Києва, Одеси та Донбасу. За словами Соловйова, Київ вже давно захопили вороги та осквернили усі святині “Матері міст руських”. Жителі столиці це легко прийняли, зрадили пам’ять про “велику вітчизняну війну”, тому вони вже не брати і не один народ.

Депутат Держдуми РФ Андрій Луговий вважає, що Харків потрібно залишити без електроенергії до стану нежиттєздатності. Тоді нібито всі громадяни поїдуть на Захід. Це ж треба нібито зробити з іншими містами.

Також російські пропагандисти хочуть винищити усіх корінних українців, аби там могли оселитися росіяни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦