П’ятий президент також хоче балотуватися до Європарламенту 

Петро Порошенко, п’ятий президент України, оголосив про свої наміри повернутися до політики, заявивши, що має намір взяти участь у майбутніх президентських виборах. 

Він поділився цією інформацією під час інтерв’ю з каналом Al Jazeera English.

“Якщо ви запитуєте мене, чи планую я брати участь у майбутніх виборах – так, але спочатку нам потрібна перемога”, – відповів Порошенко.

У своєму заявленні він також зазначив, що після вступу України до Європейського Союзу він має намір кандидувати до Європарламенту.

Також читайте: Зеленський назвав вирішальне слово у війні

“Я абсолютно впевнений, що візьму участь у виборах до Європарламенту. Це буде доказом, що Україна стане членом Євросоюзу. Я б був гордий стати членом Європарламенту і зроблю все можливе для цього”, – підкреслив він.

В Україні, нагадаємо, вибори президента мали відбутися 2024 року, проте їхнє проведення неможливе через дію воєнного стану.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦