43-річного Сергія Чуприну шукали від 26 липня минулого року

Вінниця попрощалася з Сергієм Чуприною, гандболістом, який 6 місяців вважався зниклим безвісти після боїв за Роботино 26 липня 2023 року. 43-річний герой був мобілізований до 116-ї окремої механізованої бригади наприкінці 2022 року.

Спортивний шлях Сергія розпочався у Вінниці, де він грав за “Гіпаніс” на позиції лівого напівсереднього та центрального. З командою він став віцечемпіоном першої ліги України, але через фінансові труднощі “Гіпаніс” припинив існування.

Також читайте: На окупованих територіях затримують українців після теракту в Підмосков’ї

Під час навчання у Вінницькому національному технічному університеті Сергій грав за збірну команду ВНЗ, здобувши перемогу на Універсіаді серед закладів вищої освіти Вінниччини. Він також представляв свій регіон на всеукраїнських спартакіадах та інших турнірах.

Після служби в спортивній роті, де Сергій ініціював створення гандбольної команди, він продовжував грати серед ветеранів. Бувши капітаном команди, він здобув призові місця на чемпіонаті України та інших турнірах.

Окрім спортивної кар’єри, Сергій активно займався розвитком гандболу, організовуючи змагання, зокрема, міжрегіональний турнір серед ветеранів пам’яті Миколи Марченка у Хмільнику.

Поховали Сергія на Сабарівському цвинтарі у Вінниці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦