Президент України Володимир Зеленський пояснив, що стане вирішальним у закінченні війни.

Під час звернення 1 квітня глава держави сказав, що провів нараду з урядом та військовими щодо забезпечення нашої армії необхідною зброєю та технікою.

Читайте також: Генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

За його словами, оборонно-промисловий комплекс України повинен виготовляти саме те, що потрібне для війни; стільки, скільки потрібно; і вчасно.

Крім цього, Зеленський наголосив на необхідності безпілотників усіх видів – від FPV до ударних дронів, які успішно знищують військові цілі на території РФ. Він наголосив, що саме дрони у війні з РФ скажуть одне з вирішальних слів для перемоги. Це має бути українське слово, українська перемога. Також вітчизняні виробники вже пропонують чимало розробок радіоелектронної боротьби.

Президент нагадав про стосунки України та НАТО. Цього року у відносинах стоїть кілька важливих питань. Тільки членство України в Альянсі забезпечить справжню безпеку в Європі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦