Учасники партизанського руху “АТЕШ” продовжують працювати на користь України та допомогати українським військовим.

Партизани виявили на тимчасово окупованому півострові Крим вороже ППО, повідомляється у Telegram-каналі руху.

Читайте також: Росіяни почали тікати з ОАЕ – ЗМІ назвали причину

Попри те, що окупанти всіма можливими способами намагаються приховати важливі об’єкти інфраструктури, але партизани з Криму все одно передають дані українським спецслужбам.

Зазначається, що на аеродромі Джанкой ворог додатково розмістив зенітно-ракетні комплекси, які навіть не замасковані. Начальник бойового розрахунку не один раз намагався отримати кошти для маскування, але відповіді на свої заявки так і не отримав.

Російської ППО

Росіянам критично не вистачає коштів, щоб закрити усі важливі військові об’єкти. Партизанам АТЕШ вдалося проникнути до Кримської дивізії ППО і зможе ретельніше стежити за наявністю або відсутністю засобів ППО на тимчасово окупованому півострові.

“Разом ми зможемо вигнати окупантів із нашого Криму. Зв’язуйся з нашими координаторами та розпочинай свою боротьбу”, – додали партизани.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦