Разом з ним заради донатів оголився й Олексій Дурнєв 

Український співак та ведучий Володимир Дантес взяв на себе сміливий крок задля благодійної мети, роздягнувшись прямо на сцені під час гумористичного шоу, яке він влаштовує разом зі своїм колегою, блогером Олексієм Дурнєвим.

Мета цього неординарного вчинку – зібрати кошти на допомогу українським захисникам. Під час виступу у місті Суми Володимир Дантес вирішив роздягнутися до спідньої білизни, залишивши лише футболку, тоді як його колега Олексій Дурнєв демонстрував свій торс, знявши футболку.

Також читайте: Український співак відповів, чи готовий іти на фронт

Хоча такий крок може здатися досить відчайдушним, зіркам вдалося досягти своєї мети, отримавши значний донат у розмірі 50 тисяч гривень. Зібрані кошти будуть спрямовані на потреби Збройних Сил України.

Варто відзначити, що Володимир Дантес не вперше долучається до благодійних ініціатив. Крім того, він активно підтримує захисників України та виступає за їх звільнення з російського полону, часто відвідуючи мітинги у центрі Києва.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦