Ця астрономічна подія матиме значний вплив на різні сфери життя

8 квітня 2024 року очікується повне сонячне затемнення, яке стане кульмінацією весняного сезону затемнень. Ця астрономічна подія матиме значний вплив на різні сфери життя, акцентуючи на перетвореннях у сфері партнерських взаємин.

Що очікувати від затемнення 8 квітня, розповіла астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова).

Перегляд колишніх угод: На найближчі місяці прогнозується перегляд чинних угод на всіх рівнях, від дрібного бізнесу до міжнародних зв’язків.

Емоційний фон: Під час затемнення Сонця емоції та почуття посилюються, а свідомість та воля приглушуються. Це може призвести до деякої невизначеності та спотворення реальності.

Страх перед майбутнім: Затемнення на Північному Вузлі може викликати страх перед невідомим і нерозуміння майбутніх перспектив.

Також читайте: Україну накрив пил із Сахари: як вберегтися

Можливість для перезавантаження: Затемнення дає можливість скинути старе та розпочати нове, позбутися від того, що більше не слугує вам.

Нові перспективи: 8 квітня принесе “струсу”, які оновлять ваше бачення майбутнього. Це сприятливий час для закладання фундаменту успіху.

Внутрішні зміни: Затемнення стимулюватиме винахідливість, принесе геніальні думки. Це час для самопізнання, пошуку нових талантів та коригування характеру.

Складні події: На міжнародному рівні можуть загострюватися суперечності, а в особистих та ділових стосунках – виникати труднощі.

Вплив на знаки зодіаку: Особливо сильний вплив затемнення відчують на собі Леви, Овни, Терези та Козероги.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦