Російський диктатор владімір путін доручив будувати “морські курорти” на окупованому українському узбережжі Азовського моря.

Центр національного спротиву повідомляє, що президент РФ навіть оприлюднив план будівництва такого курорту на окупованій частині Запоріжжя.

Читайте також: Окупанти намагалися прорвати оборону на трьох напрямках

Будівництвом “цілорічних курортів” мають зайнятися окупанти та колаборанти, які залишилися допомагати росіянам на тимчасово захоплених територіях. Так путін хоче заохотити громадян РФ переселятися на українські території, які окуповані. Це потрібно, щоб створити “живий щит з цивільних”.

Диктатор провів нараду з представникам усіх адміністрацій на тимчасово окупованих територіях України та іншими російськими чиновниками щодо створення курортів на морі, які працюватимуть цілий рік, для розвитку туризму в регіоні. Особлива увагу була приділена цим заходам в Приазов’ї.

Путін доручив будувати морські курорти на ТОТ

У Центрі нагадали, що Кремль поспішно почав будувати автомагістраль та залізничну лінію вздовж узбережжя Азовського моря. Тому аналітики припустили, що ці курорти стануть доступними тільки для окупантів та колаборантів. Переселити в цей регіон хочуть якомога більше цивільних, зокрема Кремль запевняє їх у безпеці.

Путіну презентували план будівництва курорту в Запорізькій області, але йому не сподобався занадто обережний підхід. Тому у диктатора відсутнє реальне бачення ситуації. Він також закликає інвесторів з РФ вкладатися у яхтинг на окупованому Запоріжжі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦