Члени королівської родини спробували дати принцу Гаррі та Меган Маркл чіткий знак  про “неповернення”

Члени британської королівської родини відправили “чіткий знак” принцу Гаррі та Меган Маркл, щоб вони не поверталися до життя у Великій Британії.

За словами королівського коментатора, члени королівської сім’ї дали “чіткий” сигнал принцу Гаррі та Меган Маркл, щоб вони не планували повертатися до Британії з певними кроками.

Останній крок королівської родини був “явним” сигналом того, що принц Гаррі та Меган Маркл не мають наміру повертатися до Британії, підтвердив королівський коментатор. 

Минулого понеділка, 18 березня, герцог і герцогиня Сассекські здобули увагу преси після того, як їхні особисті профілі на королівському вебсайті royal.co.uk були видалені та замінені спільним розділом, розміщеним у нижній частині вкладки “Члени королівської сім’ї”.

Читайте також: 5 маловідомих фактів весілля принцеси Діани та принца Чарльза – фото

Ця новина надійшла всього за кілька днів до того, як принцеса Уельська оголосила про те, що у неї діагностовано певний тип раку. 

Зараз коментатор виступив і сказав, що рішення “понизити” Гаррі та Меган було “не випадковим збігом”, а скоріше відповідало тому, що принцеса Кейт оголосила нищівну новину.

Ведучий GB News Ендрю Пірс сказав: “Це не випадковість, оскільки принцеса Уельська зняла це відео в середу, а оголошення про пониження в рейтингу було в четвер. Отже, це все сталося одночасно. Вони щойно зробили це зрозуміло, якщо люди подумають, що Гаррі та Меган можуть повернутися. Ні, цього не станеться. Немає жодного шансу, що це станеться, тому що вони більше не є членами королівської родини. Вони прийняли своє рішення, і все”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦