Рекордсменкою стала сукня за 30 мільйонів  

 Знаменитості, модники, високопоставлені особи, високопоставлені особи та монархія – усі вони прагнуть покращити свій імідж у суспільстві, одягаючи елітні бренди. Вибір елегантного і дорогого одягу підкреслює почуття елегантності та інтелігентності людини.

 Пропонуємо переглянути рейтинг найдорожчих і красивих суконь у світі станом на 2024 рік

1. The Nightingale of Kuala Lumpur – 30 мільйонів доларів

Абдулла Фаїзалі створив найдорожчу сукню у світі. Шовк, шифон, тафта, атлас, кристали Swarovski, 751 справжній діамант і краплеподібний діамант вагою 70 каратів використали тафту, шифон і шовк для створення вечірньої сукні червоного кольору.

2. Сукня Abaya – 17,6 мільйона доларів

Деббі Вінгем розробила сукню Abaya. Ця сукня була створена в Дубаї. На ній 2000 діамантів, включаючи рідкісний і дорогий червоний діамант, який є єдиним у світі такого роду. Також на одязі присутні деталі з 14-каратного золота.

Також читайте: Їм уже за 50: у вік цих знаменитостей ви не повірите

3. Весільна сукня з діамантами – 12 мільйонів доларів

Рене Штраус, власниця відомого весільного салону Беверлі-Хіллз, створила діамантову весільну сукню, прикрашену діамантами, які блищать, коли власник рухається.

4. Діамантове плаття Scott Henshall’s – 9 мільйонів доларів

Це надзвичайно легка сукня у формі павутини, прикрашена майже 3000 діамантами. У 2004 році співачка Саманта Мумбаї була в цьому вбранні на прем’єрі фільму «Людина-павук».

5. Сукня з білого золота Юмі Кацура – 8,5 мільйонів доларів

Yumi Katsura розробила сукню Yumi Katsura White Gold, яка виготовлена з шовкового атласу та прикрашена вишивкою зарі, 1000 перлинами, зеленою емблемою та діамантом із 5-каратного білого золота.

6. Сукня з чорним діамантом від Debbie Wingham – 5,5 мільйонів доларів

Дизайнером цього вбрання, яке було показано на модному показі в Києві, стала британський модельєр Деббі Вінгем. На його створення пішло пів року, він усипаний 1000 чорними та білими діамантами.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦