Захисник України “Барсік” воює у складі 3 ОШБр

Боєць на позивний “Барсік” родом з Росії, але вже 8 років воює за Україну.

Він розповів ТСН.ua, чому приїхав захищати нашу країну, як ставився до українського націоналізму та як ФСБ переслідувала його за проукраїнську позицію.

“Український націоналізм мені дуже близький за духом, – каже “Барсік”. – Я чудово розумію, який режим існує в Росії, і не хотів, щоб він поширився сюди. Я був не згоден із політикою своєї країни, владою, брав участь у проукраїнських мітингах, після чого ФСБ почала пресувати. Справа доходила до абсурду. Тому я приїхав до України, щоб відстоювати свободу тут зі зброєю в руках”.

Також читайте: Україна може виграти війну вже до кінця 2024 року: пояснення експерта

“Барсік” розповів, що до 2014 року він працював у Росії та займався активізмом. Про свій переїзд до України він не сказав родичам, багато з яких його не зрозуміли.

Зараз “Барсік” воює у складі 3-ї штурмової бригади.

“Я не шкодую про свій вибір, — каже він. – Україна стала для мене другою домівкою. Я буду битися за цю землю до останнього”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦