Збройним силам України потрібна термінова військова допомога від західних країн, щоб вибити окупантів  

Згідно з інформацією, отриманою від видання The Telegraph, Україна активно закликає західні країни надати термінову військову допомогу, необхідну для протистояння окупантам та збереження територіальної цілісності.

Однією з найбільш критичних потреб наразі є отримання зброї, що дозволить змінити хід війни на користь України. За даними The Telegraph, відомо про три основні типи зброї, які можуть виявитися дієвими у цьому контексті.

По-перше, стосовно артилерійських снарядів, Україні необхідно надзвичайно велике число снарядів для ведення бойових операцій проти російських військ. Наразі дефіцит фінансування з боку США значно зменшує кількість доступних снарядів, але надходження 10 тисяч снарядів від Німеччини стає кроком у правильному напрямку.

По-друге, на шляху до забезпечення повітряної безпеки України стоять батареї протиповітряної оборони Patriot. Збільшення їх кількості може не лише повернути контроль над повітрям, а й значно зменшити загрозу ракетних ударів по містах країни.

Також читайте: Україна може виграти війну вже до кінця 2024 року: пояснення експерта

По-третє, Україні необхідна бронетехніка, зокрема танки М-1 Abrams і бойові машини М-2 Bradley, які можуть допомогти зупинити наступ російських військ та здійснювати успішні контратаки.

Хоча деякі країни, такі як Німеччина та Польща, надають допомогу у вигляді снарядів, інші, як Чехія, Канада і Данія, шукають фінансування для передачі своїх запасів. Рішення Польщі подвоїти свій внесок в ініціативу Чехії також свідчить про наростальну міжнародну підтримку для України у боротьбі проти окупантів.

В цій ситуації Україна закликає західних партнерів ще більше зміцнити свою підтримку, оскільки це може виявитися вирішальним у боротьбі за свободу та незалежність країни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦