Спортсмен підбив підсумки тріумфального поєдинку

Після перемоги над командою Ісландії у фінальному матчі плейоф відбору до Євро-2024 півзахисник збірної України Олександр Зінченко висловив своє задоволення та гордість бути українцем.

“Ця гра була дуже емоційною для нас. Я б сказав, що це один з тих матчів, коли емоції переповнюють. Дуже дякую нашим вболівальникам, які підтримували нас впродовж всього матчу. Без їхньої підтримки ми б не змогли досягти такого результату”, – розповів Зінченко.

Він також поділився своїми враженнями від гри та висловив вдячність за підтримку з боку тренера.

Раніше: Російська стрибунка у сльозах зізналася, що не дивитиметься ОІ з Магучіх

“Тренер наголосив на важливості віри у наш успіх та продовженні гри нашої команди. Ми мали важку гру, але змогли забити вирішальний гол. Щодо ігрового поля, воно було однаковим для всіх, і це не має значення. Головне — це наша гра та відданість завданню”, – додав футболіст.

В результаті перемоги над Ісландією, збірна України отримала можливість взяти участь у фінальному турнірі Євро-2024, де в групі E зіграє проти Бельгії, Словаччини та Румунії. Матчі фінального турніру Євро-2024 відбудуться в Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦