34-річна нідерландка любить фітнес і з роками вона накачала біцепси у 61 см, коли в Арнольда Шварцнеггера в найкращі роки було 56 см.

Відома своєю супермасивною фігурою 34-річна Джекі Корн, відома також як “Вона-Халк”, нарешті розповіла про свій шлях та позитивне ставлення до себе. За останні роки вона “виростила” біцепси до вражаючих 61 см, перевершивши навіть Арнольда Шварценеггера в його кращі роки, коли його біцепси становили 56 см. Про це повідомляє Media Drum World.

Читайте також: Єврейка розкрила секрет, як завжди бути при грошах

Корн розповіла, що після перерви у заняттях кікбоксингом, спричиненої обмеженнями через COVID-19, вона зосередилася на нарощуванні м’язів, подвоївши свою вагу і зробивши акцент на силових тренуваннях. Попри критику та негативні коментарі у мережі, Корн залишається позитивною та стверджує, що намагається ігнорувати негатив і зосереджуватися на підтримці себе та інших.

Джекі Корн

Корн забезпечує собі здорове харчування, споживає багато калорій в період набору маси для нарощення м’язів. Її тренування розпочинаються зі 100 віджимань, 250 присідань. Далі – силове тренування, яке триває 2 години.

Жінка також отримує велику кількість компліментів щодо її сміливості і впевненості у власному тілі. Деякі чоловіки хочуть з неї одружитися через її спортивне тіло.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦